Lempin

Blogi

Blogista löydät vinkkejä kehosi ja mielesi hyvinvoinnin edistämiseen, rentoutumiseen, stressinhallintaan ja omannäköisen elämän askeleisiin. Lisäksi löydät myös vinkkejä ulkoisesta kauneudesta huolehtimiseen.

Mirva Löfman

Digiyrittäjä, jos etsit nettisivua ja verkkokurssialustaa palveluiden, kurssien tai jäsenyyksien myyntiin ja ylläpitoon, harkitse New Zen ...

Mirva Löfman

Elätkö tällä hetkellä omannäköistä unelmaelämääsi? Selvitä näiden kuuden kysymyksen avulla, onko elämässäsi aika tehdä suunnanmuutos.

Mirva Löfman

Sopiiko jooga kaikille? Kyllä. Sopivatko kaikki joogamuodot kaikille? Eivät. Väitän, että jokainen voi kuitenkin löytää itselleen sopivan joogamu ...

Mirva Löfman

Kesällä ihoa kannattaa hoitaa hieman eri tavalla kuin talvella. Poimi tästä muutama oleellinen vinkki talteen kesäihon hoitorutiinista.

Mirva Löfman

Kesällä olet rentoutunut, joten silloin voi olla myös hyvä hetki ottaa oma elämä tarkasteluun ja luoda kestävä pohja tulevalle syksylle.

Mirva Löfman

Jos tunnistat itsessäsi stressin oireita, käännä suuntasi ajoissa ennen uupumusta. Karsi ulkoisia stressitekijöitä ja muuta mindsetiäsi.

Load more