Lempin

Blogi

Blogista löydät vinkkejä kehosi ja mielesi hyvinvoinnin edistämiseen, rentoutumiseen, stressinhallintaan ja omannäköisen elämän askeleisiin. Lisäksi löydät myös vinkkejä ulkoisesta kauneudesta huolehtimiseen.

Mirva Löfman

Digiyrittäjä, etsitkö itsellesi toimivinta ja kustannustehokkainta verkkokurssi- nettisivu- ja sähköpostialustaa? Kokeile New Zenleriä.

Mirva Löfman

Digiyrittäjä, jos etsit nettisivua ja verkkokurssialustaa palveluiden, kurssien tai jäsenyyksien myyntiin ja ylläpitoon, harkitse New Zen ...

Mirva Löfman

Yinjoogassa keho ja mieli nähdään yhtenä kokonaisuutena ja vapauttamalla kehon tukoksia vapautamme myös mielemme kuormitusta.

Mirva Löfman

Hyvä oman elämän väli-inventaario on oman arvomaailman peilaaminen arjen todellisuuteen. Elätkö arvojesi mukaista elämää?

Mirva Löfman

Jos tunnistat itsessäsi stressin oireita, käännä suuntasi ajoissa ennen uupumusta. Karsi ulkoisia stressitekijöitä ja muuta mindsetiäsi.

Mirva Löfman

Kesällä olet rentoutunut, joten silloin voi olla myös hyvä hetki ottaa oma elämä tarkasteluun ja luoda kestävä pohja tulevalle syksylle.

Load more