Affiliate ja yhteistyö

Affiliate

Jäsenenä sinun on mahdollista luoda itsellesi affiliate-linkki, jonka voit liittää esimerkiksi omiin somekanaviisi, nettisivuillesi tai esimerkiksi ystävillesi, työkavereillesi tai tuttavillesi lähettämiisi viesteihin.

Affiliate-linkkisi kautta ostetuista Oman voiman akatemia -jäsenyyksistä saat itsellesi 10 % maksetusta summasta. Affiliate-komissiot maksetaan PayPal-tilillesi aina kuun vaihteen tienoilla. Lue ohjeet täältä.

Affiliate-ohjelma sopii mainiosti myös somevaikuttajille ansaintamahdollisuudeksi. Jos haluat puhua yhteistyöstä, laita minulle viestiä mirva@lempicoaching.fi tai sivuston yhteydenottolomakkeen kautta.

Hyvinvointia ryhmille

Lempi tekee yhteistyötä myös työyhteisöjen, järjestöjen ja harrastus- ja ystäväporukoiden rentouttajana ja voimaannuttajana.

Haluaisitko tarjota omalle yhteisöllesi esimerkiksi räätälöidyn jooga- tai rentoutumiskurssin tai -hetken?Tai haluaisitko esimerkiksi ystäväporukallesi tai polttariporukalle tarottulkinnat?

Vai kaipaatko kenties tapahtumaasi puhujaa tai voimaannuttajaa? Lempin voit pyytää tapahtumaasi puhumaan, ohjaamaan jooga-. rentoutus- tai vaikka unelmakarttatyöpajaa.

Ota yhteyttä sähköpostitse mirva@lempicoaching.fi tai alla olevan lomakkeen kautta.

Oletko itse rakentamassa verkkosivuja tai kurssialustaa?

Lempin verkkosivut, kurssit ja jäsenalue on rakennettu New Zenler -alustalle.

New Zenler on uusi verkkoalusta, joka on beta-vaiheessa ja siksi nyt todella edullinen. New Zenlerissä saat yhdellä vuosimaksulla kaiken tämän:

  • verkkosivut
  • blogin
  • kurssialustat
  • jäsensivut
  • sähköpostilistat ja automaatiot
  • myyntifunnelit ja myyntisivut (landing paget)
  • affiliate-ohjelman asiakkaille
  • sisäänrakennetun Zoomin ilman lisämaksua live-tunteja, webinaareja ja etäkokouksia varten
  • videoiden tallennusmahdollisuuden

Kiinnostuitko? Olla olevasta painikkeesta voit ottaa kokeiluun ilmaisen version New Zenleristä.

Ilmaisella versiolla pääset tosi pitkälle, mutta jos tavoitteenasi on kasvattaa omaa yritystoimintaasi, kannattaa tarttua esimerkiksi Pro-pakettiin kiinni nyt, kun hinta on edullinen. Tällä hetkellä Pro-paketti maksaa 647 dollaria/vuosi ja todellakin saat tuolla vuosimaksulla kaiken yllä mainitun ja voit sanoa hyvästit kuukausi- ja vuosimaksuille esimerkiksi Zoomin, sähköpostiohjelman, Vimeon, myyntisivujen ja kotisivujen ylläpidon osalta. Kiinnittäessäsi hinnan itsellesi nyt, maksat jatkossakin tuon hinnan vuosittain, vaikka muutoin ohjelman hinta nousisikin.  

Ottaessasi ilmaisen version minun linkkini kautta ja mahdollisesti vaihtaessasi sen myöhemmin maksulliseen versioon, sinä et maksa mitään ylimääräistä, mutta minä saan komissin maksamastasi summasta. Win-win, eikö?  Täältä pääset New Zenlerin ilmaiseen versioon: 

Voit lukea lisää New Zenler -alustasta ja omista kokemuksistani TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ.