Affiliate

Jäsenenä sinun on mahdollista luoda itsellesi affiliate-linkki, jonka voit liittää esimerkiksi omiin somekanaviisi, nettisivuillesi tai esimerkiksi ystävillesi, työkavereillesi tai tuttavillesi lähettämiisi viesteihin.

 Affiliate-linkkisi kautta ostetuista jäsenyyksistä saat itsellesi 50 % maksetusta summasta.

Affiliate-komissiot maksetaan Paypal-tilillesi aina kuun vaihteen tienoilla. 

Ohje

1. Liittyessäsi itse jäseneksi, saat oman affiliate-linkin viikon sisällä liittymisestäsi. Löydät sen omista tiedoistasi sivuston oikeasta yläkulmasta, ja voit kopioida linkin sellaisenaan jakoon.

2. Komission vastaanottamiseksi sinun tulee siis perustaa itsellesi PayPal-tili.

3. Yhdistä PayPal-tilisi omissa tiedoissasi Affiliate-kohdassa.

4. Omista tiedoistasi löydät myös linkkigeneraattorin. Paina "Luo linkki" -painiketta, ja alapuolelle ilmestyy oma linkkisi. Kopioi se ja liitä esimerkiksi omiin somekanaviisi, verkkosivuillesi, sähköposti- tai Whatsapp-viestiin.

5. Omissa tiedoissasi pystyt seuraamaan komissioidesi määrää eli kuinka paljon linkkisi kautta jäsenyyksiä ostettu.

6. Huomioithan, että komissiot menevät maksuun automaattisesti vain niistä ostoista, jotka asiakas tekee Lempin omassa verkkokaupassa. Kannustathan siis suosittelijana asiakkaita tekemään oston nimenomaan Lempin omassa verkkokaupassa luottokortti- tai Paypal-maksuna.

Mikäli ystävälläsi ei ole mahdollisuutta maksaa ostosta annetuilla maksutavoilla, hän voi myös ostaa kurssin laskulla laittamalla minulle sähköpostia. Mikäli hän ostaa vuosijäsenyyden laskulla pyydäthän häntä mainitsemaan nimesi tilauksen yhteydessä saadaksesi komission ostoksesta.

Näin luot affiliate-linkin

Huom. ohjevideo on vanha, ja siinä puhutaan Oman voiman akatemiasta vanhalla nimella 'Lempivuosi'. Myös komissiot ovat vanhat 10 %, se on nykyisin kaikille jäsenille 50 %.