TAROT-
TULKINTA

Henkilökohtainen korttitulkinta

Henkilökohtainen korttitulkinta voi tuoda uudenlaista näkökulmaa esimerkiksi elämän käännekohdassa tai valintatilanteessa.
Teen tulkinnat intuitiivisesti tarot- ja oraakkelikortteja käyttäen.

Tulkinnan kesto on useimmiten noin 20 minuuttia, ja toimitan tulkinnan sähköpostiisi piilotettuna Youtube-linkkinä. Video on katsottavissa 3 kk ja saat myös ladattua sen omalle laitteellesi talteen.

Tulkinta ei ole varsinaista ennustamista, koska meillä on oma vapaa tahto ja tekemämme päätökset muuttavat jatkuvasti tulevaisuuttamme. Sen sijaan kanavoin sinulle rakkauden lähteestä niitä viestejä, joita sinun on hyvä tietää tässä hetkessä ja jotka auttavat sinua tekemään päätöksiä, jotka ovat sinulle tässä hetkessä korkeimpia parhaita mahdollisia.


Henkilökohtainen tulkinta

Tulkinnan kesto on n. 20 minuuttia, joskus enemmän.

Saat sähköpostiisi linkin piilotettuun videoon usein muutaman päivän sisällä ostoksesta riippuen kuinka paljon tulkintoja on jonossa. Voit tiedustella minulta toimitusaikaa vaikkapa yhteydenottolomakkeen tai somekanavien kautta ennen ostopäätöstä.

Video on katsottavissa 3 kk linkin kautta, mutta voit halutessasi ladata videon omalle laitteellesi.

Oston jälkeen laitathan minulle sähköpostia, jossa kerrot hieman tilanteestasi tai teemoista, joihin toivot korteilta selvennystä.

Henkilökohtainen tulkinta

45 €


Henkilökohtainen tapaaminen 60 min

Mikäli kaipaat henkilökohtaista, keskustelevaa tukea tilanteeseesi, voit valita myös henkilökohtaisen tapaamisen Zoomin välityksellä.

Tapaamisessa voimme toiveesi mukaan tehdä tulkinnan korteilla ja/tai autan sinua tilanteessasi coachauksen työkaluja käyttäen.
Coachauksen perustana on dialogi ja sinua eteenpäin ohjaavat kysymykset.

Henkilökohtainen tapaaminen 60 min

Oston jälkeen lähetä saamasi ohjeen mukaan minulle sähköpostiviesti, ja sovitaan yhdessä molemmille sopiva aika Zoom-tapaamiseen.
Tapaamiset ajoittuvat yleensä arki-iltoihin ja iltapäiviin.

Henkilökohtainen tapaaminen 60 min

97 €


Mikä on korttitulkinta?

Korttitulkinnassa pyydän enkelit ja henkioppaat apuun välittämään kauttani sen viestin, joka sinun on hyvä tietää juuri tässä hetkessä.

 Joskus korttien kautta tuleva viesti avautuu heti, ja saat näkökulmaa tilanteeseesi välittömästi. Joskus korttien kautta tuleva viesti avautuu vasta vähän ajan päästä, jolloin ymmärrät, mitä kohti sinua ohjataan.  

Korttitulkinnat eivät ole ennustamista vaan enemmänkin itsetutkiskelun väline. Vastaukset saattavat vahvistaa jotakin päätöstäsi tai kirkastaa eri vaihtoehtojen energialaatua.

Kuka olen?

Moi, olen Mirva.

Oma henkinen polkuni on alkanut vähitellen vuonna 2020, kun aloitin yinjooga- ja life coach -koulutukset ja perustin Lempi Coachingin auttamaan myös muita uudenlaisen yhteyden löytämisessä itsensä kanssa.

Hiljalleen intuitiivisuus minussa tuntui vahvistuvan ja uudenlaiset aspektit, kuten energian ja korttien välityksellä henkimaailman viestien kanavointi alkoivat kiinnostaa.

Kesällä 2021 ostin ensimmäisen tarotpakkani ja kävin ensimmäisen tulkitsijan koulutuksen, mutta vielä tuolloin ymmärrys korteista ja intuitiivisuudesta eivät vielä minulle avautuneet. Saman vuoden loppupuolella löysin tieni oraakkelikorttien pariin ja sitä kautta uudelleen tarotien luo, ja yhteyden avautumisen jälkeen tulkitsijan tie onkin ollut yhtä menoa.

Tulkitsijana polkuni ei valmiiksi taida koskaan tullakaan,
vaan matkalla ollaan edelleen.

Ihanaa, jos voin auttaa sinua omalla matkallasi.

YOUTUBE

Jos emme vielä tunne toisiamme ja pohdit, olenko oikea ihminen tekemään sinulle yksityisen tulkinnan, kannustan tutustumaan Youtube-kanavani tulkintoihin ja ottamaan kanavan tilaukseen.

Huomaat kyllä, jos kollektiivisia tulkintoja kuunnellessasi sinulle tulee olo, että haluat tulkinnan juuri minulta. Luota intuitioosi.

Lempin Youtube-kanavalta löydät lyhyitä, arkeen helposti mahtuvia lempeitä yinjoogaharjoituksia sekä korttitulkintoja.

Ota kanava tilaukseen, niin saat ilmoituksen uusimmista harjoituksista ja tulkinnoista.

Löydät Lempin myös muista somekanavista:

Lempi Coaching Instagram
Lempi Coaching Facebook