Henkisen valmennuksen kurssit

Mieti hetkeä, kun huomaat olevasi täydestä sydämestäsi onnellinen. Mitä askeleita olet ottanut päästäksesi tuohon onnellisuuden tilaan?

HENKISEN VALMENNUKSEN KURSSI

Löydä oma voimasi

Oman voiman akatemiasta löydät koko akatemian sydämen ja sen nimikkokurssin, Löydä oma voimasi. Kurssin työkalujen avulla pääset todella voimallisesti aktivoimaan oman sisäisen potentiaalisi ja pistämään täysin uuden vaihteen päälle elämässäsi.

Oletko valmis muutokselle?

Kurssi sisältää seitsemän moduulia:
- Tutustu itseesi uudelleen
- Rakastu itseesi uudelleen
- Herätä sisäinen viisautesi
- Elä sydänkeskeistä elämää
- Käynnistä manifestointivoimasi
- Valonauttajat tukenasi
- Ole oman elämäsi luoja/luojatar

Löydä oma voimasi -kurssi

Koska olet täällä, sinä olet valmis. Olet valmis ottamaan ratkaisevan askeleen ja tekemään sen muutoksen elämässäsi, jota olet ehkäpä salaa kaivannut jo vuosia. Nyt on sinun aikasi.

Elämänmuutos on aina sisäinen prosessi, ja kun muutat sisäistä todellisuuttasi, myös ulkoinen todellisuutesi muuttuu.

Et myöskään ole koskaan yksin, vaan sinulla on aina universumin ja enkeleiden tuki takanasi. Luota.

#1 Löydä elämäntehtäväsi ja tee sitä mitä sinut on luotu tekemään

Sinä olet syntynyt tänne elämäntehtäväsi kanssa, ja sielusi tietää jo nyt, mitä se on tullut tänne tekemään. Yhdessä autamme egoasi hiljentymään sielun äänen tieltä, ja kirkastamme sinun elämäntehtäväsi.

#2 Vahvista rakkautta itseesi ja paranna ihmissuhteitasi

Ihmissuhteesi ovat juuri niin rakkaudellisia kuin suhteesi omaan itseesi on. Meillä kaikilla on tunnelukkoja, jotka tökkivät kipupisteitämme niin kauan kunnes olemme valmiita tiedostumaan niistä ja hoitamaan niitä.


#3 Toteuta isoin unelmasi ja elä täyttä elämää

Nyt on sinun hetkesi. Mikä tahansa unelmasi onkaan, se ei ole koskaan liian iso tai pieni. Yhdessä kirkastamme tavoitteesi ja käynnistämme voimallisen manifestointiprosessin, joka vääjäämättä johtaa sinut haluamaasi lopputulokseen.

Löydä oma voimasi -kurssi kuuluu Oman voiman akatemiaan, jossa sinulla on myös yhteisön tuki oman muutoksesi matkalla. 

MIELENVALMENNUSKURSSI

Irti stressistä

Mietitkö, miten helpottaa stressiä, vähentää kiirettä ja saada arkeen enemmän aikaa? Tule mukaan muuttamaan elämääsi lempeämpään ja rauhallisempaan suuntaan.

Kurssi on jaettu viiteen moduuliin, joita voit käydä esimerkiksi viikkotahdilla. Saat kurssilla coachausta niin ulkoisten stressitekijöiden karsimiseen kuin oman mindsetisi muuttamiseen. Kurssin rakenne on seuraava:

VIIKKO 1: Rauhoita fysiologiasi ja aloita rauhoittuminen
VIIKKO 2: Karsi ulkoisia kiiretekijöitä  
VIIKKO 3: Mindsetin muutos
VIIKKO 4: Voittavat tavat  
VIIKKO 5: Stressitekijät hallintaan: Raha, työ ja ihmissuhteet, kurssin päätös

Oman voiman akatemian jooga- ja meditaatiokurssit tukevat sinua palautumisessa, rauhoittumisessa ja ylivirittyneen hermoston rauhoittamisessa, mutta Irti stressistä -kurssi on puhtaasti valmennuksellinen kurssi, jossa saat konkreettisia työkaluja elämäsi muuttamiseen.

Elä stressittömämpää ja vapaampaa elämää ja tule mukaan Irti stressistä -kurssille.

Kurssi sisältyy Oman voiman voiman akatemia -jäsenyyteen.

MIELENVALMENNUKSEN MINIKURSSI

Vapaudu itsekritiikistä

Käymme jatkuvasti sisäistä keskustelua itsemme kanssa, ja tiedostaen ja tiedostamatta.

Sisäinen kriitikko saattaa usein painaa meitä alas esimerkiksi jännittävissä tilanteissa, suhtautumisessa itseemme ja kehoomme tai puskemalla meitä jatkuvasti suorittamaan elämää.

Sisäinen ääni joko painaa meitä alas ja lannistaa tai rohkaisee ja auttaa meitä kehittymään. Kumman uskot tuovan enemmän positiivisuutta tunne-elämääsi, kritisoijan vai kannustajan?

Voit aina valita, kumman ääni sisälläsi kuuluu ja kumpaa uskot.

Vapaudu itsekritiikistä -kurssi auttaa sinua mielikuva- ja kirjoitusharjoituksin muuttamaan sisäistä puhettasi sinua eteenpäivään muotoon.

Kurssilla on seitsemän lyhyttä osiota, joita voit käydä täysin omaan tahtiisi ja aina uudelleen ja uudelleen.

Kurssi sisältyy Oman voiman voiman akatemia -jäsenyyteen.

Mitä on omannäköinen elämä?

Omannäköinen elämä tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että elät omien arvojesi mukaista elämää. Siksi omannäköisen elämän perustan rakentaminen lähtee omien arvojen kartoituksella.

Omannäköisen elämän rakentaminen alkaa myös siitä, että rohkenee unelmoida asioista ja kuvitella elämänsä sellaisena kuin sen haluaisi parhaassa mahdollisessa muodossaan olevan.

Omannäköisen elämän luominen vaatii myös mahdollisesti muutoksia nykyisessä elämässä ja nykyisissä toimintatavoissa. Se vaatii joistakin asioista luopumista ja joidenkin asioiden lisäämistä.

Omannäköistä elämää kohti lähteminen vaatii siis ennen kaikkea rohkeutta. Rohkeutta ammennamme yhteisellä matkallamme, ja Oman voiman akatemialaisena saat työkaluja oman elämäsi parantamiseen ja rohkeiden askelten ottamiseen matkallasi. Hyppää siis mukaan Oman voiman akatemiaan tästä:


Miten Oman voiman akatemia auttaa minua omannäköisen elämän luomisessa?

Oman voiman akatemialaisena saat käyttöösi henkisen valmennuksen kursseja, joista voit poimia omaan elämääsi kulloinkin sopivat palaset ja joita voit käydä omaan tahtiisi juuri silloin kuin sinulle sopii.