Moi, olen Mirva.

Haluan auttaa sinua voimaan hyvin, nousemaan omaan voimaasi ja löytämään keinoja omannäköisen, onnellisen elämän elämiseen.

Onnellisuus ja hyvä olo ovat ajatuksen tuotetta ja arkisia valintoja – ja siksi mahdollisia myös sinulle. Kun aloitat tehdä jotakin hyvinvointiasi ja onnellisuuttasi edistävää asiaa, se aloittaa väkisinkin positiivisen kierteen muillakin elämänalueillasi.

Suorittajan tarina

Lempin tarina on saanut alkunsa siitä, että entisenä suorittajana halusin auttaa myös muita rauhoittamaan tahtia ja tutustumaan itseensä uudelleen.

Matkan aikana olen avautunut yhä enemmän henkisyydelle, energioille ja universumin kannattelulle sekä löytänyt oman luomisvoimani.

Saanko auttaa sinua omalla henkisellä polullasi?

On kevät 2016. Olen juuri valmistunut kasvatustieteen ja filosofian maisteriksi, ohjaan jumppia ja valmistaudun ensimmäiseen työhöni valmistuneena opettajana. Olen juuri tehnyt kaksi maisteritutkintoa kolmessa vuodessa, ohjannut jumppia monena iltana viikossa ja... olen aivan uupunut. Vielä vähän pitää jaksaa, jotta saan hoidettua ensimmäisen kesätyöni opettajana kunnolla.

Tein kolmessa vuodessa seitsemän vuoden opintoja vastaavan työmäärän. Lisäksi täytin iltani ohjaamalla kovatehoisia jumppia "voidakseni paremmin" ja saadakseni vastapainoa opiskelulle. Kun painoni alkoi nousta, voimat hiipua, hiukset lähteä päästä ja muisti tökkiä, havahduin ja hakeuduin lääkäriin. Kilpirauhaseni oli palanut loppuun stressin seurauksena.

Olemisen opettelua

Kilpirauhasen vajaatoiminnan myötä tulleet oireet pysäyttivät minut, ja olen sen jälkeen tietoisesti opetellut kuuntelemaan kehoni ja mieleni viestejä.

Vuosi 2021 oli minulle suuren henkisen heräämisen vuosi. Olen aina ollut hyvin rationaalinen toiminnan nainen, mutta kun kiinnostus henkisiin asioihin syttyi, on ollut suorastaan pakko tutkia asioita koko ajan lisää. 

Kun elämä pakottaa pysähtymään, oppii kuulemaan itseään.
Kuka minä olen? Mitä minä haluan?

Unelmien toteuttamista

Valmistumisen jälkeen olen saanut tehdä unelmatyötäni opettajana.

Syksyllä 2020 aloin tuntea palavaa halua ihmisten hyvinvoinnin edistämiseen.
Lopulta ajatus nimenomaan henkisen hyvinvoinnin edistämisestä kirkastui nopeasti, sillä minulla jos kenellä olisi nimenomaan annettavaa niille, jotka haluavat vapautua suorittamisesta ja löytää keinoja omannäköisen, vapaan elämän elämiseen.

Aloitin syksyllä 2020 henkisen valmennuksen opintoja ja päädyin täydentämään osaamistani joogan saralla nimenomaan palauttavan joogan suuntaan. Sen jälkeen olenkin tutustunut koko ajan syvemmin mielenvoimaan, hypnoosiin, energiahoidon ja ALH-enkelihoidon vaikutuksiin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisessä.

Lempi – joka muuten sai nimensä isomummoni mukaan – aloitti toimintansa tammikuussa 2021 ensimmäisellä joogakurssilla verkossa, ja huhtikuussa 2021 Lempin online studio avautui ensimmäisille jäsenille. Ensimmäisen vuoden jälkeen sisältö on laajentunut kattamaan myös henkisen valmennuksen kursseja ja mukaan tulee koko ajan uusia jäseniä, jotka haluavat huolehtia itsestään ja löytää oman voimansa.

Koulutukseni

Päivisin toimin äidinkielen ja kirjallisuuden sekä terveystiedon opettajana yläkoulussa eli olen kasvatustieteen ja filosofian maisteri. Lisäksi minulla on tradenomin tutkinto.
 
 Ryhmäliikunnasta minulla on monipuolinen ja pitkä koulutustausta ja työkokemus. Dynaamisen joogan ohjaamisesta minulla on 10 vuoden kokemus, ja lisäksi olen opiskellut RYT200-joogaopettajatutkinnon palauttavan joogan muodoista.  

Kuitenkin erityisesti sydäntietoisuuden ja mielen yhteys sekä henkisyyden eri muodot kiinnostavat minua suuresti. Olenkin joogan lisäksi opiskellut Life Coachiksi ja NLP Practitioneriksi ja Angel Light Hypnosis -hoitajaksi, ja lisäksi olen opiskellut ja opiskelen koko ajan lisää hypnoosin, energiahoidon ja selväaistimisen perusteita.

  • Filosofian ja kasvatustieteen maisteri 
  • RYT200 joogaopettaja (Dao Therapeutics)
  • LCAF Certified Coach (Life Coach Academy)
  • NLP Practitioner (Sami Minkkinen Akatemia)
  • Hypnoosin perusteet (Sami Minkkinen Akatemia)
  • Energiahoitaja (Jenni Kivikoski; Ikira; Solar Fusion Treatment -opinnot menossa)
  • ALH-enkelihoitaja (Angel Light Hypnosis, Anu Grace)
  • Näkijän polku (Valo minussa)
  • Intuitiivisen tarottulkitsijan koulutus (Healing Pia)

Jos sinulla on unelma, sinulla on kaikki,
mitä sen toteuttamiseen tarvitaan.