Moi, 
olen Mirva

Olen joogaopettaja, tarottulkitsija ja henkisen kasvun valmentaja ja olen täällä tukemassa sinua henkisessä ja fyysisessä hyvinvoinnissasi ja henkisessä kasvussasi.

Oma henkinen matkani on varmaankin saanut ensimmäisen sysäyksen vuonna 2020,
kun ilmoittauduin mukaan RYT200-joogaopettajan peruskoulutukseen
ja tutustuin lempeyttä, rauhoittumista ja armollisuutta opettaviin palauttavan joogan muotoihin.  

Samaan aikaan ilmoittauduin myös Life coach -koulutukseen ja tiedonjanon viedessä mennessään
löysin itseni myös NLP Practitioner -koulutuksesta.

Fyysisen hyvinvoinnin lisäksi henkinen hyvinvointi ja erityisesti ajatusten ja tunteiden yhteys ja niiden vaikutus omaan elämänasenteeseen alkoivat kiinnostaa kovin.

Henkisyys ja näkymätön tuki ympärillämme alkoi kiinnostaa minua syvällisemmin syksyllä 2021,
kun aloitin ALH-enkelihoitajakoulutuksen ja aloin tutustua oraakkeli- ja tarotkortteihin.
Erityisesti tarotit ja niiden intuitiivinen tulkitseminen veivät mennessään,
ja tulkintoja olen tehnyt keväästä 2022 asti. Lisäksi olen kouluttautunut energiahoitajaksi ja tarjoan energiahoitoja toistaiseksi vain jäsenilleni kollektiivisina hoitoina.

Lempi Coaching & Yoga

Lempi Coaching & Yoga on perustettu loppuvuodesta 2020, kun aloitin joogaopettajan peruskoulutuksen. Lempin nimi valikoitui yrityksen nimeksi isomummoni mukaan ja kuvastaa mielestäni hyvin nimenomaan lempeitä ja pehmeitä arvoja.

Alkuvuonna 2021 julkaisin ensimmäiset joogakurssit verkossa, ja Oman voiman akatemia (alunperin nimellä Lempivuosi) starttasi huhtikuussa 2021.

Oman voiman akatemia on keväästä 2021 asti ollut alati kasvava ja kehittyvä jäsenyysalue ja edelleen yritykseni päätuote. Akatemiaan hakeutuvia ihania jäseniä yhdistää halu pitää huolta henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista, kiinnostus henkisiä asioita kohtaan, halu kehittää itseään ja halu jakaa ajatuksia samankaltaisista asioista kiinnostuneiden ihmisten kanssa.

ALH-, meedio-, tarot- ja energiahoitamisen koulutusten myötä olen avautunut aistimaan energioita ja luottamaan intuitiooni. Tarottulkintoja olen tehnyt keväästä 2022 asti ja teen niitä sekä henkilökohtaisina tulkintoina että kollektiivisesti Youtube-kanavalleni.

Koulutukseni

  • Filosofian ja kasvatustieteen maisteri (JYU)
  • RYT500-joogaopettaja (Dao Therapeutics) 
  • LCAF Certified Coach (Life Coach Academy) 
  • NLP Practitioner
  • Energiahoitaja (mm. Ikira, Solar Fusion Treatment -opinnot menossa) 
  • ALH-enkelihoitaja (Angel Light Hypnosis) 
  • Meedio-opinnot (Näkijän polku)
  • Intuitiivisen tarottulkitsijan koulutuksia

Joogaopettajana olen...

Joogaopettajana olen lempeä, ja ohjaustyylini on melko valmentava. Vaikka joogaharjoitusten tarkoitus on ennen kaikkea tarjota sinulle rentoutumisen hetkiä, haluan myös ohjata sinua olemaan lempeä ja armollinen itseäsi ja kehoasi kohtaan paitsi joogamatolla, myös sen ulkopuolella.


Tulkitsijana olen...

Tulkitsijana olen intuitiivinen ja lempeän suora. En koe tulkitsemisen olevan varsinaista ennustamista, sillä oma vapaa tahtomme voi viedä asioita suuntaan tai toiseen. Sen sijaan koen, että korttien kautta kanavoituu aina se viesti korkeammalta, joka sinun on tarkoitus kuulla siinä hetkessä, ja päätät sitten itse, mitä sillä tiedolla teet. Kortit ovat siis minulle ennen kaikkea väline saada näkökulmia asioihin.