ALOITA VUOSI KARTOITTAMALLA ELÄMÄSI NYKYTILAA JA OTTAMALLA ASKELEET KOHTI OMANNÄKÖISTÄ ELÄMÄÄ!
TILAA ILMAINEN KOHTI OMANNÄKÖISTÄ ELÄMÄÄ -TYÖKIRJA:

Coaching

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA AIKA

Mieti hetkeä, kun huomaat olevasi täydestä sydämestäsi onnellinen. Mitä askeleita olet ottanut päästäksesi tuohon onnellisuuden tilaan?

Ratkaisukeskeinen valmennus

#1 Valinnan edessä?

Kaipaatko tukea jonkin valinnan tai ison päätöksen edessä? Valmentajana autan sinua tekemään oivalluksia ja elämääsi eteenpäin vieviä päätöksiä.

#2 Stressaako elämä?

Onko arki liian hektistä tai uuvuttavaa? Valmentajana autan sinua löytämään avaimet arvojesi mukaisen arjen elämiseen ja luopumaan turhasta kiireestä ja stressistä.

#3 Kiikarissa elämänmuutos?

Haluatko kirkastaa omaa unelmaasi ja lähteä kulkemaan sitä kohti? Valmentajanasi autan sinua ottamaan oikeat askelet unelmaasi kohti.

Mitä life coaching on?

Life coaching eli ratkaisukeskeinen valmennus on ohjausmuoto, jossa valmentajana autan sinua selkeyttämään ja kirkastamaan ajatteluasi ja tavoitteitasi, löytämään strategioita sekä vahvistamaan voimavarojasi tavoitteesi saavuttamiseksi.

Valmennuksen perustana on dialogi eli keskustelu, mutta apuna voidaan käyttää myös erilaisia mielikuva-, rentoutus, piirustus- ja kirjoitusharjoituksia.

Valmentajanasi olen henkilö, joka kulkee rinnallasi, kannustaa sinua päätöksissäsi ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteitasi. Valmentaja sopii rinnallekulkijaksi myös silloin, kun tuntuu, että terapialle ei ole tarvetta, mutta ystäviäkään ei viitsi liikaa omilla asioilla kuormittaa. Valmennus ei myöskään ole korjaavaa eli taaksepäin katsovaa, kuten terapia on, vaan valmennuksessa fokus on aina tulevassa.

Valmennustapaamiset ovat aina 100 % luottamuksellisia.

Kenelle life coaching sopii?

Ratkaisukeskeistä valmennusta kannattaa kokeilla, jos kaipaat apua oman elämäsi haltuun ottamisessa tai kokonaan uuden suunnan etsimisessä elämällesi. Valmennuksesta voi erityisesti olla sinulle apua, jos
 • olet merkittävän valinnan edessä ja kaipaat tukea ja varmuutta päätöksen tekemiseen,
 • jokin elämässäsi ei tunnu olevan kohdallaan etkä oikein tiedä, mitä sille voisi tehdä,
 • koet stressiä tai haluat päästä suorittamisesta ja kaipaat apuvälineitä tavoitteeseesi pääsemiseksi,
 • haluat parantaa ihmissuhteitasi tai itsetuntoasi,
 • sinulla on unelma, jonka haluat toteuttaa ja kaipaat tukea matkallesi tai
 • haluat apua elämäntapojen muuttamiseen.

Mitä asiakkaani kertovat coachingista?

 "On antanut tosi paljon itseluottamusta ja hyvää tunnetta, kun sinä olet niin kannustava. Harjoitukset, joita olemme tehneet, ovat todella oivalluttavia. Jännä miten oma ajattelumaailma on muuttunut, vaikka aina oivallus ei tapahdu juuri siinä hetkessä." 

Asiakas
Henkilökohtainen coaching

 "Uskomatonta miten joka kerta saa uusia näkökulmia omaan ajatteluun. Olen saanut tästä jo nyt niin paljon.  Kiitos!

Asiakas
Henkilökohtainen coaching

 "Kiitos, että kuuntelit ja kiitos oikeista kysymyksistä, joita esitit. Kävin  pienellä lenkillä keskustelun jälkeen ja siellä se oivallus tuli ihan kristallinkirkkaana!"

Asiakas
Henkilökohtainen coaching

 "Olen täällä nyt ihan fiiliksissä, väsymyksestä ei tietoakaan, vaikka heräsin aamulla puoli viiden aikaan pohtimaan edellisen päivän työasioita... Jotenkin tuli meidän sessiomme jälkeen taas sellainen olo, että hei, minä pystyn tähän, elämä voi olla myös kivaa ja elämisen arvoista.

Asiakas
Henkilökohtainen coaching

Ratkaisukeskeinen valmennus

Henkilökohtaisella valmennuksella parhaisiin tuloksiin?

Joskus asioiden aikaansaamiseksi tarvitaan henkilökohtaista sparrausta ja juuri omaan tilanteeseen kohdennettua tsemppausta.

Henkilökohtainen coaching on keino kirkastaa omia tavoitteita ja saada rohkeutta niiden saavuttamiseen. Valmennuksessa selkiytät omia tavoitteitasi ja rakennat toimintasuunnitelman niiden saattamiseksi.

Valmennus tapahtuu puhelimitse tai etäyhteydellä Zoomin kautta, joten tarvitset vain puhelimen ja/tai nettiyhteyden asuitpa missäpäin Suomea tahansa.

Hinnat

Henkilökohtainen valmennus 

Coaching on keino kirkastaa omia tavoitteita ja saada rohkeutta niiden saavuttamiseen.

Erityisen hyvin coaching toimii apuna, jos  haluat apua ja tukea

- elämäntapamuutokseen
- ajanhallintaan ja stressiin
- työ- ja uravalintoihin
- ihmissuhdekiemuroihin
- itsetunnon parantamiseen

Usein coaching on prosessi, joka vaatii n. 2–4 tapaamiskertaa, mutta toisinaan jo ensimmäisellä kerralla ratkaisut löytyvät tai päätökset vahvistuvat siten, ettei enempää tapaamisia tarvita.

Valmennuskerta

79 €

/ 60 min

 • Sisältää:
 • tapaamisen Zoomin välityksellä tai puhelimitse
 • henkilökohtaisen toimintasuunnitelman tavoitteen saavuttamiseksi

Valmennuspaketti

149 €

/ 2 x 60 min

 • Sisältää:
 • tapaamiset Zoomin välityksellä tai puhelimitse
 • henkilökohtaisen toimintasuunnitelman tavoitteen saavuttamiseksi
 • tehtäviä tapaamisten välillä

ValmennusPAKETTI

290 €

/ 4 x 60 min

 • Sisältää:
 • tapaamisen Zoomin välityksellä tai puhelimitse
 • henkilökohtaisen toimintasuunnitelman tavoitteen saavuttamiseksi

Valmennuspaketti

429 €

/ 6 x 60 min

 • Sisältää:
 • tapaamiset Zoomin välityksellä tai puhelimitse
 • henkilökohtaisen toimintasuunnitelman tavoitteen saavuttamiseksi
 • tehtäviä tapaamisten välillä

Valmennuspaketit

Voit valita seuraavista valmennuspaketeista itsellesi tähän hetkeen soveltuvimman, mutta valmennus räätälöidään aina tapauskohtaisesti juuri sinulle sopivaksi.

Voit myös itse valita valmennuskertojen määrän (1, 2, 4 tai 6), mutta mikäli sinulla on konkreettinen tavoite, jonka aiot saavuttaa, suosittelen 4 kerran valmennusta.

Valmennusten tapaamisväli on yleensä n. 2 viikkoa, mutta mikäli haluat esimerkiksi kerran kuussa tapahtuvaa energiatasoasi ja tavoitteellisuuttasi ylläpitävää valmennusta, 4 viikon tapaamisväli on toimiva.

yinjooga online

nainen on stressaantunut

Taltuta stressi – voimavaroja arkeen

Kun arki kulkee sumussa ja tuntuu, että voimavarat ovat tiukilla, on aika tehdä muutos. Elämän ei kuulu olla selviytymistaistelu vaan antoisaa, runsasta ja vapaata.

nainen-hymyilee

Upea minä – löydä hehkusi uudelleen

Kun tuntuu, että olet arjen kiireessä kadottanut itsesi ja ajatuskin peiliin katsomisesta painaa energiaasi alaspäin, on aika löytää oma sisäinen ja ulkoinen hehku uudelleen. Sinä olet upea!

nainen joogamaton kanssa

Hyvinvoiva minä – kestävä elämäntapamuutos

Kun olet vuosia aloittanut elämäntaparemppaa ja aina uudelleen ja uudelleen luovuttanut, on aika löytää sisäiset motiivit ja itselle soveltuvat tavat elää terveellisesti ja voida hyvin.

nainen tasapainoilee aurongonnousussa

Unelmaelämä 2.0 – kirkasta ja saavuta tavoitteesi tänä vuonna

Tänä vuonna rytisee! On sinulla sitten pienempi tai isompi haave takaraivossa, nyt on aika kirkastaa se ja laatia toimintasuunnitelma oman unelmaelämän toteuttamiseksi.


tienviitat

Sydämen viisaus – tee oikea valinta

Kun olet valintatilanteessa esimerkiksi urasuunnitelmissasi tai ihmissuhteissasi, on aika varmistaa, että teet valintasi omaksi korkeimmaksi parhaaksesi. Ratkaisu on sinussa itsessäsi, ja minä autan sinua kaivamaan sen esiin.

nainen hymyilee töissä

Elämäntehtävä – löydä oma urasuunta

Kun arvot omaa unelmauraasi ja elämäntehtävääsi, on aika kirkastaa omia vahvuuksiasi ja intohimon kohteitasi. Vietämme työssä lähes kolmasosan elämästämme, joten ei ole aivan sama, mitä teet elääksesi.


Coachisi

Moi, olen Mirva ja minulla on missio. Haluan, että sinä voit hyvin ja elät vapaata ja onnellista elämää.

Coachina autan sinua ison valinnan äärellä ja kirkastamaan tavoitteesi sekä rakentamaan toimintasuunnitelman sen saavuttamiseksi.

Käytän valmennuksessa kaikkea osaamistani: ratkaisukeskeisiä ja NLP-työkaluja sekä rentoutusta ja intuition äänen kuuntelemista.

Kaikki menestystarinat ovat saaneet alkunsa siitä,
että jollakin on ollut unelma.