Paras verkkokurssialusta New Zenler

Digiyrittäjä, etsitkö itsellesi toimivinta ja kustannustehokkainta verkkokurssi- nettisivu- ja sähköpostialustaa? Kokeile New Zenleriä.


Heippa digiyrittäjä, valmentaja, kouluttaja, verkkokurssien tekijä tai jäsensivuston ylläpitäjä
– tai moisista hommista haaveileva.

Oletko samassa tilanteessa kuin minä olin vielä tammikuussa 2021?

  • nettisivut ja blogi Wordpressissa tai jossakin muussa paikassa 
  • sähköpostilista Active Campaignissa, Mailchimpissä tms. 
  • kurssit erillisellä verkkokurssialustalla 
  • mahdollinen verkkokauppa vielä erikseen jollakin verkkokauppa-alustalla 
  • webinaarit WebinarJamissa, Zoomissa tms. 
  • videot Youtubessa, Vimeossa tms.?

Kaikki nämä pitäisi saada keskustelemaan keskenään ja kaikista pitää vielä maksaakin erikseen. Tuskahiki. 



Mikä on New Zenler?


Olet ehkä haaveillut jostakin Kajabin kaltaisesta, jossa kaikki olisi kätevästi yhdessä ja samassa paikassa, mutta Kajabin hinta hieman kuumottaa.

Oletko kuullut Kajabin kaltaisesta, beta-vaiheessa olevasta brittiläisestä alustasta nimeltään New Zenler?

New Zenler
toimii samalla periaatteella kuin Kajabi, mutta on huomattavasti edullisempi beta-vaiheen takia. Lisäksi New Zenlerissä saat vielä jotakin sellaista, jota Kajabi tai muut vastaavat eivät pysty tarjoamaan. Vai miltä sinusta kuulostaisi tällainen paketti:

  • verkkosivut
  • blogi
  • verkkokurssialusta
  • jäsensivusto
  • laskeutumissivut
  • myyntifunnelit
  • sähköpostimarkkinointi ja templatet
  • integoitu Zoom (esim. livetapaamisiin, webinaareihin sekä Facebook- ja Youtube-liveihin)
  • videohosting Vimeon palvelimella (kokorajoitus 1GB / tiedosto eli vaatii videoiden pienentämisen esim. Handbrakella).
  • affiliate-ohjelma
  • New Zenlerin Partner-ohjelma

Nämä kaikki yhdessä ja samassa paikassa! Voit laskea, kuinka monesta erillisestä palvelusta ja vuosi- tai kuukausimaksusta voit luopua, kun vaihdat kaikki palvelut yhteen samaan paikkaan yhden vuosi- tai kuukausimaksun alle.


Mitä New Zenler maksaa?

Tällä hetkellä New Zenlerin pienin Pro-paketti maksaa 647 dollaria vuodessa tai 67 dollaria kuukaudessa valintasi mukaan.  

Paketti sisältää kaikki yllämainitut ominaisuudet sekä mm. 3 omaa sivustoa, 20 000 sähköpostikontaktia, 300 osallistujan rajan webinaareihin jne.  

Jokaisella kolmella sivustollasi voit laatia ylhäällä mainitut sivut ja funnelit juuri kunkin sivuston näköisiksi.  

Käytännössä maksat n. 50 €/kk kaikesta. Voit heittää hyvästit hintaville webinaarialustoille ja sähköpostiohjelmille ja käyttää sen rahan vaikkapa markkinointiin.


Omat kokemukseni New Zenleristä

Vaikka alusta on beta-vaiheessa, en ole itse törmännyt suuriin vajavaisuuksiin, vaan olen ollut todella tyytyväinen. Yritykseltä saa nopeasti apua, kuten myös muilta käyttäjiltä Facebook-yhteisössä.

Ja tiedätkö mihin olen ollut kaikista tyytyväisin?

Itseeni. Siihen, että olen osannut Zenlerin tarjoamien opasvideoiden avulla tehdä itse oman sivuni alusta loppuun, vaikka tekniikka ei ole vahvuuteni.

Käytän itse edelleen Vimeon palveluita, mutta vain siksi, koska olin ehtinyt ennen Zenleriä tehdä sinne paljon videoita enkä laiskuuttani ole jaksanut niitä ladata, pienentää ja tallentaa uudelleen Zenlerin omaan mediakirjastoon.

Saan jatkuvasti paljon kyselyitä omista käyttökokemuksistani, joten kasasin muutamia pointteja ihan omaan postaukseensa näin pari vuoden käytön perusteella. Käy lukaisemassa.


Kokeile New Zenleriä ilmaiseksi

Zenleriä pääset kokeilemaan myös ilmaisversiolla eli voit hyvin vaikka kasata nettisivusi ja kurssisi valmiiksi ja päättää sitten, otatko maksullisen version käyttöösi omalla domainillasi.

Kaikki palvelut eivät kuulu ilmaisversioon, mutta tosi pitkälle silläkin pääset.

Jos haluat kokeilla maksutonta versiota, pääset ottamaan sen käyttöön täältä ilman mitään sitoumuksia:

Ota Zenlerin ilmainen versio käyttöön

Jos päätät myöhemmin vaihtaa maksulliseen versioon, minä saan ostostasi komission, vaikka hinta onkin sinulle sama. Win-win, eikö?

Zenler nostaa hintojaan pikkuhiljaa lanseerauksen lähestyessä. Jos lukitset itsellesi nykyisen hinnan, tuo sama hinta pysyy sinulla myös tulevina vuosina, vaikka uusille hinnat nousevatkin.


Kysyttävää?

Laita minulle viestiä joko nettisivujen  yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse mirva@lempicoaching.fi tai vaikka somen kautta. Näytän sinulle mielelläni toimintoja ja vastaan kysymyksiisi vaikkapa Zoom-tapaamisessa.

Omat sivuni on tehty New Zenlerillä, ja olen tehnyt ne alusta loppuun itse, joten voit sivuiltani kurkkiä, mihin kaikkeen Zenler taipuu.

Kategoriat: Yrittäjyys