Anna rakkauden ja valon täyttää sinut ja nostaa värähtelytasoasi ylöspäin. Tilaa ihana, voimaannuttava ja maksuton enkelimeditaatio itsellesi tästä:

Hoidot ja valmennukset

Sinussa on olemassa kaikki,
mitä unelmasi toteuttamiseen tarvitaan.

Tee todellinen elämänmuutos

Koska olet täällä, sinä olet valmis. Olet valmis ottamaan ratkaisevan askeleen ja tekemään sen muutoksen elämässäsi, jota olet ehkäpä salaa kaivannut jo vuosia. Nyt on sinun aikasi.

Elämänmuutos on aina sisäinen prosessi, ja minä olen tukenasi koko matkan ajan.
Et myöskään ole koskaan yksin, vaan sinulla on aina universumin ja enkeleiden tuki takanasi. Luota.

#1 Löydä elämäntehtäväsi ja tee sitä mitä sinut on luotu tekemään

Sinä olet syntynyt tänne elämäntehtäväsi kanssa, ja sielusi tietää jo nyt, mitä se on tullut tänne tekemään. Yhdessä autamme egoasi hiljentymään sielun äänen tieltä, ja kirkastamme sinun elämäntehtäväsi. Punnitsemme vaihtoehtoja ja luomme toimintasuunnitelman, jolla lähdet toteuttamaan elämäntehtävääsi.

#2 Vahvista rakkautta itseesi ja paranna ihmissuhteitasi

Ihmissuhteesi ovat juuri niin rakkaudellisia kuin suhteesi omaan itseesi on. Kun haluat pelastaa avioliittosi tai parantaa suhdetta vaikkapa vanhempiisi tai lapsiisi, ohjaan sinut aina ensin kääntämään katseen lempeästi itseesi. Käsittelemme yhdessä kipupisteitäsi, ja rakennamme uutta vahvaa pohjaa ihmissuhteillesi.

#3 Toteuta isoin unelmasi ja elä täyttä elämää

Nyt on sinun hetkesi. Mikä tahansa unelmasi onkaan, se ei ole koskaan liian iso tai pieni. Yhdessä kirkastamme tavoitteesi ja käynnistämme voimallisen manifestointiprosessin, joka vääjäämättä johtaa sinut haluamaasi lopputulokseen. Rakennamme toimintasuunnitelman, jolla lähdet ottamaan askeleita unelmasi toteuttamiseksi. 

alh hinta

Elämänmuutosprosessissa autan sinua mielelläni sekä ALH-hoitoa että Life Coachingia käyttäen parhaan lopputuloksen takaamiseksi, mutta toivomuksestasi voimme hyödyntää vain jompaakumpaa menetelmää. Luethan alta kuvauksen molemmista työskentelytavoista ennen kuin teet päätöksen, mitä menetelmiä haluat omassa prosessissasi käyttää. 

Alh-enkelihoito

Nyt on parhaan elämäsi aika.
 Kun tarvitset elämääsi selkeyttä ja opastusta, ALH-enkelihoito auttaa sinua saavuttamaan sen.

Mitä on ALH-enkelihoito?

Oletpa elämässäsi tällä hetkellä hieman hukassa, kaipaat tukea matkallasi, haluat manifestoida unelmasi toteen tai vaikka rakkautta ja parisuhteen elämääsi, enkelit auttavat sinua mielellään.

ALH-enkelihoito (Angel Light Hypnosis) on kanavoitu Atlantiksen ajoilta, ja siinä yhdistyy enkelienergiahoito, hypnoterapia ja regressiohoito. Hoito on todella voimallinen ja terapeuttinen ja voi käynnistää todella ison muutoksen elämässäsi.

Hoidossa voit enkeleiden kanssa esimerkiksi
- manifestoida rahaa, unelmatyön, oman yrityksen tai parisuhteen – ihan mitä vain haluat: Luominen tapahtuu valon nopeudella päästessäsi taivaalliseen manifestointikoneeseen.

Enkelit auttavat sinua tyhjentämään mielesi kaaoksesta ja myllerryksestä voidaksesi yhdistyä omaan jumalalliseen taikuuteesi, tarkoitukseesi ja intohimoosi luodaksesi unelmiesi elämän!

ALH-hoito auttaa sinua esimerkiksi

 • Manifestoimaan rahaa, unelmatyön tai oman yrityksen – ihan mitä vain haluat: Luominen tapahtuu valon nopeudella päästessäsi taivaalliseen manifestointikoneeseen. Enkelit auttavat sinua tyhjentämään mielesi kaaoksesta ja myllerryksestä voidaksesi yhdistyä omaan jumalalliseen taikuuteesi, tarkoitukseesi ja intohimoosi luodaksesi unelmiesi elämän.
 • Löytämään rakkauden: Tunnetko olevasi eksyksissä ja yksinäinen? Enkelit auttavat sinua löytämään kaksoisliekin tai sielunkumppanin estäen sinua kohtaamasta hulttioita voidaksesi löytää itsellesi sen oikean. Hoito auttaa hoitamaan  syvästi traumaattisia haavoja, päästää irrottautumaan entisten suhteiden draamoista ja työstämään vaikeita ja haasteellisia suhteita, jotta valo ja rakkaus pääsevät takaisin sieluusi.
 • Vapautumaan karmisista ihmissuhteista, siteistä, liitoksista tai valoista: Paranna vanhat haavasi ja vapaudu sabotoivista käytösmalleista, jotka pitävät sinua kivussa ja köyhyydessä. Aktivoidu jumalallisen runsauden ja vaurauden luomiseen. Enkelit auttavat sinua katkaisemaan nuo sidokset ja tuhoamaan haitalliset sielun sopimukset, jotka estävät sinua elämästä täyttymyksellistä, vaurasta, nautinnollista ja onnellista elämää.
 • Saamaan yhteyden edesmenneisiin rakkaisiin: Avaudu uusille maailmoille ja ulottuvuuksille ja löydä mystisiä tukijoukkoja, jotka voivat auttaa sinua jokapäiväisessä elämässäsi. Koe “henkistä terapiaa”, kun enkelit auttavat sinua vaikeissa keskusteluissa ja työstämään rankkoja asioita rakkaidesi kanssa taivasten valtakunnassa voidaksesi jatkaa elämäsi matkaa maan päällä.

Mitä ALH-hoidossa tapahtuu?

 1. Ennen hoitoa käydään aina alkukeskustelu, jossa kartoitetaan, mitä haluat erityisesti enkeleiden kanssa käsitellä. Sinun ei välttämättä tarvitse tätä tietää etukäteen, sillä hoidon aikana nousevat asiat voivat johdattaa sinut juuri niiden asioiden äärelle, joita sinun sieluntasolla on tarkoitus käsitellä.
 2. Hoitajana johdatan sinut kevyeen hypnoositilaan eli rentoutuneeseen tilaan, joka mahdollistaa egosi väistymisen sielusi tieltä. Tunne on sama kuin juuri ennen nukahtamista.
 3. Ohjaan sinut lempeästi enkelten maailmaan, jossa tapaat omat enkelisi ja valonauttajasi – tiimisi– joiden kanssa turvallisesti käsittelet mielesi päällä olevia asioita. Hoito on keskustelevaa, ja minä olen tukenasi ja ohjaajanasi koko matkan ajan. 
 4. Enkelten maailmassa saat vielä nauttia ihanasta, rakkaudellisesta enkelivaloenergiasta, joka nostaa värähtelyäsi ja vaikuttaa sinuun pitkäkestoisesti.
 5. Lopuksi ohjaan sinut lempeästi takaisin nykyhetkeen
 6. Hoidon jälkeen tunnet olosi vapautuneeksi, valoisaksi ja rakkaudentäyteiseksi. Energeettisesti hoidon vaikutukset tuntuvat ja näkyvät sinussa päiviä ja viikkoja. Vie tietoisesti tätä rakkausenergiaa arjen tekoihisi, jolloin värähtelytasosi nousee pysyvästi ylöspäin.

Life Coaching

Mieti hetkeä, kun huomaat olevasi täydestä sydämestäsi onnellinen. Mitä askeleita olet ottanut päästäksesi tuohon onnellisuuden tilaan?

Mitä life coaching on?

Life coaching eli ratkaisukeskeinen valmennus on ohjausmuoto, jossa valmentajana autan sinua selkeyttämään ja kirkastamaan ajatteluasi ja tavoitteitasi, löytämään strategioita sekä vahvistamaan voimavarojasi tavoitteesi saavuttamiseksi.

Valmennuksen perustana on dialogi eli keskustelu, mutta apuna voidaan käyttää myös erilaisia mielikuva-, rentoutus, piirustus- ja kirjoitusharjoituksia.

Valmentajanasi olen henkilö, joka kulkee rinnallasi, kannustaa sinua päätöksissäsi ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteitasi. Valmentaja sopii rinnallekulkijaksi myös silloin, kun tuntuu, että terapialle ei ole tarvetta, mutta ystäviäkään ei viitsi liikaa omilla asioilla kuormittaa. Valmennus ei myöskään ole korjaavaa eli taaksepäin katsovaa, kuten terapia on, vaan valmennuksessa fokus on aina tulevassa.

Valmennustapaamiset aivan kuten hoitotapaamisetkin ovat aina 100 % luottamuksellisia.

Kenelle life coaching sopii?

Ratkaisukeskeistä valmennusta kannattaa kokeilla, jos kaipaat apua oman elämäsi haltuun ottamisessa tai kokonaan uuden suunnan etsimisessä elämällesi. Valmennuksesta voi erityisesti olla sinulle apua, jos
 • olet merkittävän valinnan edessä ja kaipaat tukea ja varmuutta päätöksen tekemiseen,
 • jokin elämässäsi ei tunnu olevan kohdallaan etkä oikein tiedä, mitä sille voisi tehdä,
 • koet stressiä tai haluat päästä suorittamisesta ja kaipaat apuvälineitä tavoitteeseesi pääsemiseksi,
 • haluat parantaa ihmissuhteitasi tai itsetuntoasi,
 • sinulla on unelma, jonka haluat toteuttaa ja kaipaat tukea matkallesi tai
 • haluat apua elämäntapojen muuttamiseen.

Woops! Kalenteri on täynnä!

I'm busy lifting people up! Kaikki henkilökohtaisten valmennusten ja hoitojen ajat on siis varattu.

Olethan jo mukana Oman voiman akatemiassa? Sieltä löydät itsellesi työkaluja ja harjoituksia omaan voimaasi nousemiseen ja värähtelytason nostamiseen.

Jos haluat ensimmäisenä tiedon, kun aikoja henkilökohtaiseen valmennukseen/hoitoihin vapautuu, liitythän odotuslistalle.

Yksilöhoidot ja -valmennukset

Kristallinen elämänmuutospaketti

Tästä alkaa sinun jumalatarelämäsi!

Tämä paketti on sinulle, jos sinulla on selkeä aihealue elämässä, johon haluat muutoksen ja asenteesi on "Let's do this!"

Onko nyt aika 
- löytää oma elämäntehtäväsi ja tehdä itsellesi merkityksellistä työtä, 
- sanoa hyvästit niukkuudelle ja aloittaa runsaudessa ja vauraudessa eläminen, 
- parantaa parisuhdettasi tai suhdetta itseesi tai
- löytää elämääsi rakkaus?

Tämä paketti on todellinen muutospaketti ja sisältää 4 x 1,5 h tapaamiskertaa Zoomissa. Työskentelytapoina käytetään intuitiivisesti ja toiveitasi kuunnellen 
-ALH-enkelihoitoa, 
-NLP-menetelmiä, 
-coachaavia työkaluja ja 
-energiahoitoa

Sinun ei tarvitse tietää, mitä haluat tai tarvitset, voit vain tulla paikalle omana itsenäsi sen asian kanssa, jota haluat työstää, ja valitaan yhdessä keinot, jotka saavat sinut saavuttamaan tavoitteesi.

BONUS: Paketin ostaessasi saat myös ALH-kevythoitotallenteen (arvo 39 €), jolla voit tapaamisten välissä vahvistaa yhteyttä omiin enkeleihisi ja pitää värähtelytasoasi korkealla.

4 x 1,5 h tapaamiskertaa

444 €


Voit maksaa elämänmuutospaketin
neljässä osassa (4 x 111 €)
tai koko summan kerralla.

BONUS: ALH-kevythoito tallenteena (arvo 39 €)

Angel Light Hypnosis -hoitopaketti

Oletko valmis nousemaan korkeimpaan potentiaaliisi ja avautumaan kaikelle sille, jota universumi on matkallesi tarkoittanut?

Tämä paketti on sinulle, jos sinulla on monia asioita, joita haluat käsitellä korkeamman voiman tuella ja ohjauksella.

Enkelten kanssa voit esimerkiksi
- manifestoida rahaa,unelmayrityksesi tai työpaikan
- manifestoida unelmiesi elämän tai kaksoisliekkisi saapumisen elämääsi
- hoitaa ja parantaa tulehtuneita tai "jämähtäneitä" ihmissuhteita
- käsitellä traumoja javapauttaa itsesi menneisyyden kahleista tai sinua jarruttavista tekijöistä
- tavata edesmenneitä rakkaita tai vaikka syntymättömän lapsesi

ALH- hoitopaketti sopii sinulle, jos haluat nostaa ja pitää värähtelytasoasi korkealla ja vahvistaa yhteyttäsi enkeleihin. Tapaamisissa käsittelemme aina juuri niitä asioita, joita kulloinkin haluat käsitellä.

Tapaamisaika 1,5 h sisältää alku- ja loppukeskustelun sekä itse hoidon (45-60 min).

BONUS: Paketin ostaessasi saat myös ALH-kevythoitotallenteen (arvo 39 €), jolla voit tapaamisten välissä vahvistaa yhteyttä omiin enkeleihisi ja pitää värähtelytasoasi korkealla.

3 x 1,5 h hoitoa

333 €


Voit maksaa ALH-hoitopaketin
kolmessa osassa (3 x 125,67 €) tai koko summan kerralla.

Angel Light Hypnosis -hoitokerta

Oletko valmis nousemaan korkeimpaan potentiaaliisi ja avautumaan kaikelle sille, jota universumi on matkallesi tarkoittanut?

Tässä hoidossa voit enkelten kanssa esimerkiksi
- manifestoida rahaa, unelmayrityksesi tai työpaikan
- manifestoida unelmiesi elämän tai kaksoisliekkisi saapumisen elämääsi
- hoitaa ja parantaa tulehtuneita tai "jämähtäneitä" ihmissuhteita
- käsitellä traumoja javapauttaa itsesi menneisyyden kahleista tai sinua jarruttavista tekijöistä
- tavata edesmenneitä rakkaita tai vaikka syntymättömän lapsesi

Tapaamisaika 1,5 h sisältää alku- ja loppukeskustelun sekä itse hoidon (45-60 min).

1,5 h hoitokerta

129 €


Ratkaisukeskeinen valmennus

Coachaus-tapaaminen sopii sinulle, jos
- sinulla on mielessäsi esimerkiksi valintatilanne, johon haluat löytää sisimmästäsi ratkaisun
- haluat kirkastaa oman unelmasi
- sinulla mielessäsi yksi rajattu aihe, jota haluat työstää ja edistää elämässäsi.

Tapaaminen sisältää myös toimintasuunnitelman ja mahdollisen kotitehtävän. 

1,5 h coachaus-kerta

129 €


Kaikki tapaamiset toteutetaan Zoomilla, puhelimitse tai sovitusti kasvokkain Lappeenrannassa. Laita minulle viestiä mirva@lempicoaching.fi, mikäli haluat kysyä lisää hoidoista ja valmennuksista.

Oman voiman akatemian jäsenenä saat kaikista hoidoista ja valmennuksista 15 % alennusta. Kuponkikoodin löydät Oman voiman akatemian jäsenalueen etusivulta.

Mitä asiakkaani kertovat kokemuksistaan?

 "On antanut tosi paljon itseluottamusta ja hyvää tunnetta, kun sinä olet niin kannustava. Harjoitukset, joita olemme tehneet, ovat todella oivalluttavia. Jännä miten oma ajattelumaailma on muuttunut, vaikka aina oivallus ei tapahdu juuri siinä hetkessä." 

Asiakas
Henkilökohtainen coaching

 "Uskomatonta miten joka kerta saa uusia näkökulmia omaan ajatteluun. Olen saanut tästä jo nyt niin paljon.  Kiitos!

Asiakas
Henkilökohtainen coaching

 "Kiitos, että kuuntelit ja kiitos oikeista kysymyksistä, joita esitit. Kävin  pienellä lenkillä keskustelun jälkeen ja siellä se oivallus tuli ihan kristallinkirkkaana!"

Asiakas
Henkilökohtainen coaching

 "Olen täällä nyt ihan fiiliksissä, väsymyksestä ei tietoakaan, vaikka heräsin aamulla puoli viiden aikaan pohtimaan edellisen päivän työasioita... Jotenkin tuli meidän sessiomme jälkeen taas sellainen olo, että hei, minä pystyn tähän, elämä voi olla myös kivaa ja elämisen arvoista.

Asiakas
Henkilökohtainen coaching

Hoitojen ja valmennusten toteutus

Valmennus ja hoidot tapahtuvat puhelimitse tai etäyhteydellä Zoomin kautta, joten tarvitset vain puhelimen tai tietokoneen ja nettiyhteyden asuitpa missäpäin Suomea tahansa.

Varaa tapaamiseen rauhallista, keskeytyksetöntä aikaa n. 1,5 h. Varsinkin ALH-hoidossa voi olla hyvä käyttää kuulokkeita, joissa on mikrofoni, jotta äänen kuuluvuus on hyvä.

Kannustan tekemään ympäristöstä mahdollisimman miellyttävän ja rentoutumiseen houkuttelevan esimerkiksi kynttilöin. 

Voimaannuttajasi

Moi, olen Mirva ja minulla on missio. Haluan, että sinä voit hyvin ja elät vapaata ja onnellista elämää.

Henkisenä valmentajana autan sinua ison valinnan äärellä ja kirkastamaan tavoitteesi sekä rakentamaan toimintasuunnitelman sen saavuttamiseksi.

Käytän valmennuksissa ja hoidoissa kaikkea osaamistani: ratkaisukeskeisiä ja NLP-työkaluja sekä enkelivalohypnoosia ja energiahoitoa.

Kaikki menestystarinat ovat saaneet alkunsa siitä,
että jollakin on ollut unelma.