[Lahjakortti] Oman voiman akatemian vuosijäsenyys

Anna lahjaksi hyvää oloa ja mieltä

Pysähdy itsesi äärelle, löydä oma voimasi ja toteuta unelmasi.

Oman voiman akatemiasta löydät kaiken mitä tarvitset: Löydä oma voimasi -henkisen kasvun kurssin, lempeitä yinjoogaharjoituksia itsesi löytämiseen, restoratiivista joogaa stressin kesyttämiseen, meditaatioita oman voimasi vahvistamiseen universumin tuella sekä ratkaisukeskeisiä mielenvalmennuskursseja voimaantumisesi tueksi.

LEMPEÄ JOOGA

Oman voiman akatemiasta löydät ihania, lempeitä, rakkautta ja armollisuutta itseä kohtaan nostavia yinjoogaharjoituksia sekä syvärentouttavaa restoratiivista joogaa, joka auttaa lievittämään voimakasta stressiä ja unettomuutta.

MEDITAATIO

Oman voiman akatemiasta löydät erilaisia voimaannuttavia meditaatioita. Perinteisten meditaatioiden lisäksi käytössäsi on hypnoottisia meditaatioita, joilla muutat alitajuntasi sisäistä puhetta. 

HENKINEN VALMENNUS

Oman voiman akatemiasta löydät  henkisen valmennuksen kurssin Löydä oma voimasi sekä pienempiä mielenvalmennuskursseja, joiden avulla irtaudut stressaavasta arjesta ja vapaudut negatiivisesta sisäisestä puheesta. Saat vinkkejä ja työkaluja oman värähtelytasosi nostamiseen, unelmiesi toteuttamiseen ja omannäköisen elämän elämiseen.

Anna lahjaksi hyvää oloa

Mitä antaa lahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea?
Anna hyvinvointia.

Voit nyt antaa läheisellesi lahjaksi vuodeksi hyvää oloa ja mieltä rauhoittavien yinjoogan ja restoratiivisen joogan harjoitusten sekä meditaatioiden muodossa.

Vuosijäsenyys

199 €


Saat lahjakortin PDF-muodossa sähköpostiisi, josta voit tulostaa sen tai toimittaa sähköisesti lahjan saajalle.

Oman voiman akatemialaisena saat käyttöösi nämä kurssit

No courses in this bundle.

Onko tämä se hetki, kun pistät itsesi muiden edelle ja huolehdit hyvinvoinnistasi?

Matkaoppaasi

Matkaoppaanasi matkalla olen minä, Mirva Löfman, Lempi Coaching & Yogan perustaja, aineenopettaja, joogaopettaja (RYT200, RYT500-opinnot menossa), LCAF Life Coach, NLP Practitioner -valmentaja, Angel Light Hypnosis -hoitaja (ALH), tarottulkitsija ja energiahoitaja.

Minulla on itselläni kokemusta arjessa uupumisesta sekä sittemmin elämän rauhoittamisesta oman intuition äänen löytämisestä. Ja koska opin kuuntelemaan intuitioni ääntä, löysin myös oman elämäntehtäväni – sinun auttamisen ja opastamisen itsesi äärelle.

Jooga ja coachaus ovat olleet itselleni portteja henkisen matkani alulla, ja sittemmin olen yhä enemmän tutustunut ja syventynyt mm. henkimaailmaan tukeen elämässä ja energian kanavoinnissa.

Haluan tarjota sinulle mahdollisuuden tutustua itseesi uudelleen ja alkaa matalalla kynnyksellä pitää parempaa huolta omasta jaksamisestasi ja hyvinvoinnista. Tervetuloa mukaan oman henkisen kasvusi matkalle! 

Mirva halaa joogabolsteria

Oman voiman akatemia sopii sinulle, jos

 • Haluat rauhoittua kiireisen arjen keskellä.
 • Haluat pitää huolta hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi.
 • Haluat tarjota kehollesi ja mielellesi lempeää huoltoa.
 • Koet usein stressiä ja haluat siihen helpotusta.
 • Haluat luoda paremman suhteen itsesi kanssa.
 • Haluat oppia kuuntelemaan oman intuitiosi ääntä.
 • Haluat muuttaa ajatus- ja tunnemaailmaasi positiivisempaan suuntaan.
 • Haluat ottaa askeleita elämässäsi eteenpäin.
 • Haluat tehdä rentouttavia harjoituksia missä vain, milloin vain.
 • Haluat yhteisön tuen muutoksen matkalla itseesi.

Eikä haittaa, vaikka 

 • Sinulla olisi haasteita löytää aikaa pysähtymiselle: Aloita lyhyistä harjoituksista ja ala pikkuhiljaa etsimään vaikka kerran viikossa itsellesi vähän pidempi hetki.
 • Haluaisit tehdä joogaharjoituksia myös joogastudiolla: Edullisen kuukausi- ja vuosimaksun ansiosta voit harrastaa myös muuta, mutta voit aina tehdä harjoituksia myös oman kotisi rauhassa.
 • Et olisi koskaan joogannut: Palauttavan joogan muodot sopivat kaikille eikä sinun tarvitse taipua ihmeellisiin poseerauksiin. Teet harjoituksia vain itseäsi varten. 
 • Sinun on vaikea rauhoittua meditoimaan: Sitä enemmän rauhoittumista tarvinnet, ja aivan kuten kaikkea muutakin, hiljentymistä oppii harjoittelemalla.
Mitä jäsenet kertovat?

“Olen nyt tehnyt kaksi tuntia LempiYin - matka sinuun -kurssista. Kokemus on ollut huikean rentouttava ja vapauttava. Jälkimmäisellä kerralla jopa välillä nukahdin pieneksi hetkeksi ja kun heräsin jooga jatkui siitä. Olin todella päässyt irti arkiasioista. Yinjoogan asanat tuntuvat keholle hyviltä ja nukkumaan käydessä on mukava olla vaikka ”perhosessa” ennen nukahtamista.” 
Jäsen

Oman voiman akatemia


“Toinen kierros Lempi Yiniä menossa. Tämä on todella hyvä minulle. Aineenvaihdunta ongelmistä kärsivänä olen huomannut, että on parantanut aineenvaihduntaa. Unen laatu on myös ollut parempi, kun on joogannut. Tämä Lempi-vuosi on hyvä juttu.“
Jäsen

Oman voiman akatemia"Parasta on, kun voi kotona tehdä harjoituksen silloin kun itselle sopii eikä tarvitse lähteä mihinkään. Sinulla on ihanan rauhoittava ääni, ja on kiva kuunnella, kun kerrot niistä meridiaaneista ja annat vinkkejä, miten omalla ajattelulla voi muuttaa omaa elämää."
Jäsen

Oman voiman akatemia“Tiedätkö, oon tehny nyt säännöllisesti eri Lempin joogia ja kasvojen ihokin on samalla jotenkin rauhoittunut, ei tule näppylöitä niin paljoa ja myös viimeiset menkat oli lähes kivuttomat. - - - En ole mitään muuta muuttanut elämässäni nyt joten täytyy olla tuosta! Joten iso kiitos ❤❤❤❤” 
Jäsen

Oman voiman akatemia“Siis haluun sanoa, että ostin lempivuosijäsenyyden ja oon niin kiitollinen niistä harjoituksista, aivan ihania. Mulla on haasteita lonkan kanssa niin oon saanu niin hurjasti apua noista harjoitteista. - - -
Jäsen

Oman voiman akatemia"Mulla on ollut unettomuutta ja stressiä pitkään ja nyt oon löytäny noi jooganidrat jotka auttaa nukahtaan. En ole myöskää heräilly yöllä niiku ennen. Varmaan just tuo uni tekee sen että jaksaa arjessa paljon paremmin."
Jäsen

Oman voiman akatemia


"Olen ollut Lempicoaching (Oman voiman akatemia) kurssilla lähes alusta saakka. Kurssi on antanut itselleni todella paljon. Laaja kirjo joogasta henkiseen hyvinvointiin ja itsensä tuntemiseen.

Yinjooga ei ollut aikaisemmin tuttua ja voi miten Mirvan lempeässä ohjauksessa on ollut ihana upota Yinjoogan maailmaan. Itselleni pysähtyminen on ollut suhteellisen hankalaa ja kurssin myötä se on tullut osaksi elämää. Täytyy kyllä sanoa että tämä kurssi on ollut ”korona-ajan” pelastus ja nyt en enää siitä luovu.

Mirvalla on lämminhenkinen, rauhallinen ja lempeä tapa ohjata. Pidän myös siitä kun samalla saa tietoa mikä joogassa vaikuttaa ja mihin ja siten voi valita itselleen sopivia harjoituksia. Lisäksi on laaja kirjo itsensä tuntemisen kehittämiseen.

Suosittelen lämpimästi. Enempää en voi sanoa kuin KIITOS."

Jäsen
Oman voiman akatemia

Kun sinä voit hyvin,
myös muut ympärilläsi voivat hyvin.