Energiahoitomeditaatiot

Nauti meditaatioihin kanavoiduista energiahoidoista juuri silloin, kun sinulla on hyvä hetki.

Mitä on energiahoito?

Energiahoito on elämänenergian eli pranan kanavoimista hoidettavalle. Hoitaja ottaa aina ensin sydänyhteyden korkeampaan voimaan, ja asettaa intention välittää ja kanavoida energiaa hoidettavalle. Lisäksi intentiona voi olla esimerkiksi hoidettavan chakrojen puhdistaminen, rakkauden tunteen lisääminen hoidettavan sydämessä tai vaikka hoidettavan kehon kiputilojen hoitaminen.

Energiahoito on todella rentouttava ja stressiä poistava hoitomuoto, ja säännöllisesti energiaa vastaanottamalla pidät myös energian virtaamisen vapaana energiakanavissasi.

Miten energia kanavoituu meditaatioiden kautta?

Luodessani meditaatiota kanavoin siihen ikään kuin kollektiivisen energiahoidon, joka on kenen tahansa vastaanotettavissa milloin tahansa. Kun meditaatio on valmis, kanavoin vielä siihen energialatauksen intentiolla, että meditaatio auttaisi hoidon vastaanottajaa tämän korkeimmalla mahdollisella tavalla.

Energiahoitoja voidaan tehdä lähihoitoina, etähoitoina reaaliajassa esimerkiksi Zoomin kautta tai kaukohoitona joko reaaliajassa tai ikään kuin kanavoituna vastaanotettavaksi milloin tahansa. Universaali energia ei oikeasti tunne aikaa tai paikkaa, vaan löytää aina hoidettavan luokse, kun tällä on intentiona vastaanottaa energiaa. Meille ihmisille vain on helpompi ymmärtää kronologinen aikakäsitys ja fyysisessä kontaktissa tapahtuva energianvälitys. 

Kurssin sisältö

Mirva Löfman


Asiakas

Energiahoito

"Todella voimakas energianvirtaus meni pitkin kehoa ja tuntui erityisesti kämmenissä ja sydämen alueella. Olo on todella puhdistunut ja rauhallinen. Kiitos ihanasta hoidosta."

Kurssi kuuluu Oman voiman akatemiaan