Kohti lempielämää!

Nyt kääritään hihat ja lähdetään matkalle kohti omannäköistä, onnellista lempielämää! Tervetuloa muuttamaan oman elämäsi suuntaan Lempin matkassa.

Tervetuloa Lempin matkassa kohti sinun lempielämääsi! Toivon, että pystyn auttamaan sinua saavuttamaan juuri sellaisen elämän kuin olet aina toivonut.

Kun unelmat alkavat toteutua

Itselleni Lempi edustaa uuden elämän alkua. Olen aina ollut kova menemään ja tekemään ja hyppäämään uusiin haasteisiin, mutta perusluonteeltani taidan kuitenkin olla melko turvallisuudenhakuinen enkä koskaan ole tuntenut paloa yrittämiseen. Jotain sisälläni kuitenkin napsahti tänä syksynä, kun aloin taas kaipaamaan päivätyöni ohessa ohjaamaan joogatunteja ja auttamaan ihmisiä voimaan paremmin ja pitämään itsestään huolta.

Olen itse kokenut (kahdesti!), miltä tuntuu tehdä päätös oman unelmaelämän toteuttamisesta. Olen aina haaveillut opettajan ammatista, mutta jostakin syystä päädyin lukion jälkeen opiskelemaan itselleni ammatin aivan muulta alalta. Päädyin sattumien kautta kuitenkin opetustyöhön pariksi vuodeksi ja tein lopulta päätöksen hakeutua opiskelemaan unelma-ammattiini äidinkielen ja kirjallisuuden sekä terveystiedon aineenopettajaksi. Voin nyt sanoa olevani unelmatyössäni.

Lempin alku

Vaikka olen nyt unelmatyössäni ja aion yrittäjyydestä huolimatta opettajan työssä jatkaa, minulla on ollut tarve luoda jotakin aivan omaa. Jotakin, jolla voin auttaa ihmisiä lisäämään hyvän olon, onnellisuuden ja kiitollisuuden tunnetta elämässään. 


Päätin lisätä osaamistani kouluttautumalla lisää, mutta en osannut tehdä valintaa Life Coach- ja joogaopettajaopintojen välillä, joten päädyin opiskelemaan niitä molempia. Koska ihmismieli on vahva osa niin henkistä kuin fyysistäkin hyvinvointia, päädyin opiskelemaan vielä neuro-lingvististä ohjelmointia eli NLP:tä kaiken muun lisäksi.

Opintojen ja työn keskellä olen samalla pikkuhiljaa ideoinut Lempiä ja käynnistellyt sen toimintaa. Vaikka tähän vuoteen on mahtunut paljon uusia kuviota ja haasteita, tunnen olevani enemmän elossa kuin aikoihin. Toivon, että voin kannustaa myös sinua tarttumaan rohkeasti elämän tuomiin mahdollisuuksiin ja kuuntelemaan omaa sisäistä ääntäsi, joka kertoo sinulle, mitä elämääsi kaipaat.

Ota kädestä kiinni, niin mennään!

<3:llä Mirva

Kategoriat: omannäköinen elämä, unelmat