Kauneudenhoito

"You are a little soul carrying around a corpse"
Epiktetos

...So take care of your corpse and your skin.
Lempi Coaching & Yoga

Pidä huolta itsestäsi – myös ulkoisesti

Kasvot ovat käyntikorttisi, ja hyvinvoiva iho säteilee myös sisäistä hyvinvointiasi ulospäin.

Tärkeimmät ihon kimmoisuuden ja kuulauden säilyttäjät liittyvät elämäntapoihin, mutta myös oikeanlaisilla, laadukkailla ihonhoitotuotteilla voit auttaa ihoasi voimaan hyvin, säilyttämään kosteutensa ja kimmoisuutensa sekä välttämään epäpuhtauksia.


Tärkeimmät kauneudenhoitorutiinit


- runsas raikkaan veden nauttiminen päivittäin
- vähintään 8 tunnin yöunet päivittäin
- stressin välttäminen
- sokerin välttäminen
- liikunta ja ulkoilu
- terveellinen ja monipuolinen ruokavalio hyvine rasvahappoineen

Huolehdi siis kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnistasi, niin myös ihosi saa tarvitsemaansa hoitoa

Korealainen ihonhoitorutiini

Korealainen ihonhoitorutiini on Suomessa vielä melko uutta, mutta se on luonut vahvaa jalansijaa maailmalla jo jonkin aikaa ja alkaa pikkuhiljaa vakiinnuttaa paikkaansa myös Suomessa.

Korealaiset ihonhoitotuotteet ovat tunnettuja erinomaisesta laadustaan ja innovatiivisuudestaan sekä edullisesta hinnastaan: Siinä missä monien luksusmerkkien tuotteet sisältävät vain murto-osan tehoainetta, jonka varjolla tuote ratsastaa mainoksissa, korealaisissa ihonhoitotuotteissa noita tehoaineita on reilusti. Kannattaa siis olla kriittinen ja vertailla tuotteiden inc-listoja.

Korealaiset ihonhoitotuotteet ovat myös eettisiä, sillä Koreassa laki kieltää eläinkokeet. Voit siis olla varma, että suoraan Koreasta Suomeen maahantuotavia tuotteita ei ole testattu eläimillä. Jos tilaat korealaisia tuotteita Kiinasta, ne todennäköisesti ovat eläimillä testattuja Kiinan päässä. Siksi tuotteita kannattaa ostaa suomalaiselta maahantuojalta, kuten Beautykolta.

Voit tutustua tuotteisiin täällä tai liittyä Lempin Beautyko -ryhmään Facebookissa saadaksesi vinkkejä ihonhoitoon sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tarjouksista.

Korealainen 10-vaiheinen ihonhoitorutiini

Korealaiseen ihonhoitorutiiniin kuuluu 10 vaihetta, joista suinkaan kaikkia ei tarvitse tehdä päivittäin. Pieni vaivannäkö kuitenkin kannattaa kauniin ja hehuvan ihon eteen, ja pikkuhiljaa ehkä huomaat myös, että ihonhoitohetkesi voi olla päivittäinen meditatiivinen hetki itsellesi siinä missä vaikkapa joogahetki. Tai kokeile vaikkapa yhdistää ihonhoitorutiiniin muutama kasvojoogaliike.

1. Öljypohjainen puhdistus

Kauniin ihon perusta on huolellinen puhdistus. Korealaisessa ihonhoitorutiinissa iho puhdistetaan ensin öljypohjaisella puhdistusaineella, joka poistaa iholta meikin, lian ja epäpuhtaudet.

Hiero öljypohjainen puhdistusaine kuivalle iholle pyörivin liikkein. Voit pestä puhdistusaineella myös silmämeikin. Älä kuitenkaan käytä silmänympärysalueelle, jos sinulla on ripsienpidennykset.

Puhdistustuotteet löydät täältä.

2. Vesipohjainen puhdistus

Kaksoispuhdistuksen toinen vaihe on vesipohjainen puhdistus. Tämä vaihe viimeistelee puhdistuksen ja poistaa loput meikin ja lian rippeet sekä öljyn ja talin iholta.

Puhdistustuotteet löydät täältä.

3. Kuorinta

Kuorista poistaa iholta kuolleen ihosolukon ja kirkastaa ihoa. Kuorinta kannattaa tehdä noin 1–2 kertaa viikossa, sillä se auttaa tehotuotteita imeytymään ihoon paremmin.

Kasvokuorinnat löydät täältä.

4. Kasvovesi

Kasvovesi hoitaa, kosteuttaa ja tasapainottaa ihon pH:n. Korealaisessa ihonhoitorutiinissa kasvovesi ei enää kuulu puhdistus- vaan hoitovaiheeseen ja usein kasvovesi taputellaankin iholle käsillä perinteisen vanulapulla sivelyn sijaan.

Kasvovedet löydät täältä.

5. Hoitoneste/essence

Yksi korealaisen ihonhoidon kulmakivistä on hoitoneste, joka kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa sekä nopeuttaa ihosolujen uusiutumista.

Seerumit ja essencet löydät täältä.

6. Seerumi/tehohoito

Iholle taputeltavat tehohoitotuotteet ampulleista seerumeihin hoitavat aknea, laajentuneita ihohuokosia, pigmenttimuutoksia sekä juonteita.

Seerumit ja essencet löydät täältä.

7. Kangasnaamio

Kangasnaamiot ovat ihanaa hemmottelua iholle. Kaikki kangasnaamiot sisältävät hoitavaa ja kosteuttavaa seerumia, joten myös syväpuhdistavat aknenaamiot todella hoitavat ja rauhoittavat ihoa. Muista aina laittaa kangasnaamion alle ihon pH:ta tasapainottava kasvovesi ja hyödynnä kangasnaamiopussiin jäävät seerumit seuraavina iltoina ekstrahoitona kasvoillesi.

Kangasnaamiot löydät täältä.

8. Silmänympärysvoide

Hoida ohutta ja herkkää silmänympärysihoa juuri tuolle alueelle kehitetyllä erikoisvoiteella.

Silmänympärysvoiteet löydät täältä.

9. Kosteusvoide

Kosteusvoide lukitsee iholle kaikki aiemmat hoitotuotteet ja luo suojaavan kalvon iholle.

Kasvovoiteet löydät täältä.

10. Aurinkovoide/yönaamio

Korealaisten mielestä aurinkosuoja on ihonhoitorutiinin tärkein vaihe. Suojaa siis ihosi päivisin pigmenttimuutoksilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Yönaamiota taas kannattaa käyttää pari kertaa viikossa, sillä iho uusiutuu tehokkaimmin yöllä, kun nukut.

Aurinkovoiteet löydät täältä.

Liity Lempin Beautyko -ryhmään Facebookissa,
jos haluat

- saada vinkkejä ihostasi huolehtimiseen,
- kuulla arvosteluja ja esittelyitä korealaisista ihonhoitotuotteista,
- kuulla tulevista ja meneillään olevista kampanjoista sekä
- saada erityistarjouksia verkkokauppaan.

Kiinnostaako sinua korealaisten ihonhoitotuotteiden jälleenmyyjänä toimiminen? Ota yhteyttä minuun joko yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostilla mirva@lempicoaching.fi tai somekanavien kautta.

Korealainen kosmetiikka

Haluatko näyttää välittömästi kauniimmalta
ja kiinnostavammalta muiden silmissä?
Hymyile.