GOOD KARMA ITEMS

Verkkokauppa

Ilmaise persoonaasi ja elämänasennettasi ulospäin

Good Karma Items on Lempi Coachingin ja tarottulkitsija, theta healer ja henkisen kasvun tukija Healing Pian yhdessä luoma verkkokauppa henkisille ihmisille ja valotyöntekijöille, jotka haluavat ilmaista persoonaansa, elämäntyötään ja elämänasennettaan ulospäin hauskoilla vaatteilla, asusteilla ja käyttöesineillä.

Good Karma Items -tuotteet

  • Sopivat kaikille, jotka haluavat ilmaista omaa persoonaansa, maailmankatsomustaan tai elämänasennettaan ulospäin vaatteilla, asusteilla ja käyttöesineillä.
  • Valmistetaan Latviassa ja Espanjassa ja on mahdollista toimittaa koko Eurooppaan. Toimitus Suomeen kestää noin kaksi viikkoa.
  • Ovat laadukkaita ja kestäviä sekä tietenkin hauskoja ja henkisiä.
  • Saatavilla useassa koossa ja värissä.
verkkokauppa

Ketkä Good Karma Itemsin takana ovat?

Heippa, olemme Pia ja Mirva.

Olemme molemmat tarottulkitsijoita ja henkisen kasvun tukijoita. Lisäksi Pia tekee theta healauksia ja Mirva ohjaa joogaa. Henkisyys ja samanlainen huumori ovat yhdistäneet meitä niin kauan kuin olemme toisemme tunteneet.

Meillä on myös pitkään ollut molemmilla mielessä oman verkkokaupan aloittaminen ja nimenomaan omanlaisien printtien suunnitteleminen vaatteisiin. Kun nämä haaveet kerran tulivat puheeksi, päätimme yhdistää voimamme ja lähteä toteuttamaan tätä unelmaa yhdessä.

Toivomme, että pidät suunnittelemistamme vaatteista, asusteista ja käyttöesineistä. Otamme myös mielellämme vastaan toiveita ja ideoita designeiksi. Voit laittaa toiveesi vaikka viestillä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.