Lempihetkeni (E)

Puolituntisia yinjoogaharjoituksia

Yinjoogaa kiireiseen arkeen

 • 8 x 30 min yinjoogaharjoituksia.
 • Lyhyitä joogaharjoituksia kiireiseen arkeen.
 • Rauhoita elämääsi ja löydä yhteys itseesi.
 • Palaudu ja rentoudu.
 • Saat harjoitukset käyttöösi vähintään vuodeksi.

Sopiiko kurssi minulle?

Lempihetkeni-kurssi on juuri sinulle tarkoitettu, jos

 • haluat helpottaa stressiä ja saada hengähdyshetkiä arkeen, 
 • haluat huoltaa kehoasi ja palautua fyysisesti,
 • haluat päästä eroon kehoa ja mieltä kuormittavista jännitystiloista tai ainakin lievittää niitä. 

Mitä yinjooga on?

Yinjooga on rauhallista, palauttavaa joogaa, joka sopii lähestulkoon kaikille.

Yinjoogan lempeissä asanoissa viivytään useiden minuuttien ajan ja tarkoituksena on herätellä kehoa, rauhoittaa mieltä ja lisätä pikkuhiljaa harjoitus harjoitukselta kehon elastisuutta. Pitkät asanat vaikuttavat syvälle kehon faskioihin eli sidekalvoihin, jänteisiin, luihin ja niveliin, joihin nopeilla, “puskevilla” venytyksillä ei juurikaan päästä vaikuttamaan.

Hengityksellä on myös tärkeä merkitys kehon ja mielen yhteyden löytämisessä. Kehon, mielen ja hengityksen rauhoittaminen aktivoivat parasympaattisen hermostomme, joka laskee stressitasoja, verenpainetta ja sydämen sykettä.

Miksi minun kannattaa osallistua kurssille?

Arkemme on usein tulvillaan Yangia – liikettä, suorittamista, aikatauluja – ja jopa “rentouttavat” harrastuksemme voivat lopulta olla puskemista, suorittamista, äärirajoille menemistä.

Yinjooga tarjoaa ihanan mahdollisuuden käpertyä itseesi, oikeasti rauhoittua ja levätä. Kun pysähdyt, kuulet paremmin kehosi ja mielesi viestejä.

Usein työnnämme taka-alalle asioita, joiden tarkasteluun meillä ei ole aikaa – tai rohkeutta – ja totumme olemaan jatkuvasti pienessä jännitystilassa ja elämään vaivojemme kanssa. Onko sinulla rohkeutta antaa vihdoin aikaa tärkeimmälle, itsellesi?

Yinjooga sopii kaikille

Yinjooga sopii lähestulkoon kaikille. Ainoa edellytys harjoitusten tekemiselle on, että pääset lattiatasossa makuulle ja istumaan.

“Olen liian jäykkä joogaamaan.”
Yinjooga ei ole mitään Instagram-joogaa, vaan kyse on kehosi ja mielesi huollosta. Yinjoogassa jokainen asana tehdään oman kehon ehdoilla ja mahdollisesti tyynyillä tukien, jolloin asanassa oleminen on helpompaa.

“Ei minulla ole aikaa joogailla.”
Mitä jäykempi ja kiireisempi olet, sitä todennäköisemmin tarvitset Yiniä – pysähtymistä ja rauhaa – elämääsi. Kuinka korkealle siis arvotat oman hyvinvointisi?

“Ei minulla ole mitään joogavälineitä.”
Välineiksi riittävät lämpimät vaatteet ja matto – vaikka olkkarinmatto. Jos sinulta löytyy kotoa vilttejä tai sohvatyynyjä, ne ovat mukava lisä. Varsinaisia joogavälineitä et tarvitse, jos sinulla ei sellaisia ole.

Oletko valmis rentoutumaan?

Lempihetkeni-harjoitukset sopivat mainiosti kiireisen arjen keskelle rentoutumishetkiksi.

Mikäli kaipaat syvempää rentoutumista ja myös tunteiden käsittelyä joogaharjoituksen yhteydessä, kannustan kokeilemaan 60–90 minuutin harjoituksia tunneteemoineen sisältävää LempiYin – matka sinuun -kurssia.

Mikäli kaipaat vielä enemmän ohjattua rauhoittumista ja lepoa tai olet hyvin stressaantunut, uupunut tai ahdistunut, suosittelen sinulle lämpimästi LempiRest-kurssia, joka sisältää hyvin elvyttäviä restoratiivisen joogan harjoituksia.

Sisältö

Oman voiman akatemian jäsen

Lempihetkeni

Nämä harjoitukset sopivat kestoltaan minulle hyvin, sillä puolen tunnin oma hetki on suhteellisen helppo järjestää näin lapsiperhearjessa.

Kurssin hinta

 • Lempihetkeni (E)
 • 29

  Puolituntisia yinjoogaharjoituksia kiireisen arjen rauhoittamiseksi

  JES, HALUAN MUKAAN
 • 8 x 30 min yinjoogaharjoituksia
 • Harjoitukset vähintään vuodeksi käyttöösi
 •  

Arvostelut